Ze praten over ons


Ontdek welke media over Foodiz praten en onze impact in de wereld van bedrijfscatering onder de aandacht brengen.

Foodiz in de media

We zijn er trots op om de verschillende artikelen, interviews en publicaties waarin Foodiz wordt genoemd met jullie te delen. Deze lofbetuigingen weerspiegelen onze toewijding aan het aanbieden van kwaliteitsproducten, of het nu gaat om een snelle lunch, een smakelijk tussendoortje of zelfs een energiek ontbijt. Ontdek wat experts en liefhebbers over ons zeggen en ontdek de vele manieren waarop ons merk zijn stempel blijft drukken op de industrie, waaronder onze innovaties op het gebied van voeding en onze unieke benadering van zakendoen.
LN24

Succesverhalen

Foodiz biedt een totaaloplossing voor alle "Food"-momenten in bedrijven, als praktische, lokale en gezonde partner. In plaats van een interne organisatie te beheren, kunnen bedrijven nu een beroep doen op Foodiz om te voldoen aan de voedingsbehoeften van hun werknemers, met een aanpak gericht op kwaliteit, flexibiliteit en nabijheid...
Bekijk de video
Logo's van LN24 en Foodiz.
Thibault Vanhaelen, medeoprichter en CEO van Foodiz.
BXFM - Podcast

Dak BECI - Thibault Vanhaelen

(Her)duik in de wereld van Foodiz met Thibault Vanhaelen, onze CEO. Foodiz voorziet in elke voedingsbehoefte van bedrijven, van ontbijt tot na het werk, en overwint daarbij tal van uitdagingen. We groeien snel en we zijn meer dan ooit klaar voor de nieuwe uitdagingen die voor ons liggen!
Luister naar de podcast
Business Angels Netwerk - Vlaanderen

Een helpende hand voor culinair kapitaal: 150.000 euro voor de snelle groei van de donkere keuken van Foodiz

De ongelooflijke vastberadenheid, flair voor innovatie en enorme veerkracht van de Foodiz oprichters overtuigden business angel Jannes Soutaer. Deze kapitaalinjectie via het BAN netwerk zorgt ervoor dat Foodiz aan de groeiende vraag in de Belgische B2B voedingsmarkt kan voldoen: investering in het Foodiz team & tools en productoptimalisatie.
Lees het artikel
Een laptop die is ingelogd op de digitale kantinetoepassing Foodiz.
Quentin Walravens en Thibault Vanhaelen, oprichters van Foodiz.
La Libre

Foodiz geeft zichzelf drie jaar om de Belgische leider in bedrijfslunches te worden

Foodiz wil binnen drie jaar de Belgische leider worden op het gebied van bedrijfslunches. Om dit te bereiken zet de Brusselse foodtech in op de kwaliteit, de duurzaamheid en het gemak van de maaltijden die op de werkplek worden bezorgd.
Lees het artikel
L'Echo

Foodiz, de 2.0 bedrijfskantine die van telewerken houdt

"Drie jaar na de lancering van zijn digitale kantine heeft start-up Foodiz break-even gedraaid en een contract getekend met de Europese Commissie, een succes dat grotendeels te danken is aan telewerken."
Lees het artikel
Een tafel gevuld met artikelen uit de kantinediensten van Foodiz.
Quentin Walravens, medeoprichter en CXO van Foodiz.
RTBF

Er was eens... Quentin Walravens: Van hockey naar ondernemerschap.

Met een schat aan ervaring in het oprichten van bedrijven, waaronder The Fork België, lanceerde Quentin Walravens in 2020 Foodiz. Dit project is het resultaat van al zijn successen en leerervaringen, waarbij hij de uitdagingen die hij tegenkwam omzette in troeven. Dankzij deze expertise kon hij van Foodiz een succes maken, ondanks een moeilijke lanceringscontext.
Luister naar de podcast
Trends

Restaurant van de toekomst: de stormloop op donkere keukens

Toen Quentin Walravens en zijn partner Thibault Vanhaelen in 2020 Foodiz lanceerden, hoopten ze de leider te worden in B-to-B donkere keukens. Het concept? Een donkere keuken voor bedrijven, die hun werknemers toegang geeft tot acht verschillende keukens die worden beheerd door Foodiz.
Lees het artikel
Collega's eten hun Foodiz lunch.
Logo's van Foodiz en BeCook!
BeCook - Youtube

BeCook! Partnerpresentatie - Foodiz

Ontdek hoe Foodiz en BeCook! hun krachten bundelen om een superieure culinaire ervaring te bieden. Deze alliantie weerspiegelt onze gedeelde visie om de lunchpauze opnieuw uit te vinden met gastronomische, handige en milieuvriendelijke opties.
Bekijk de video
Innovatie oorsprong

De digitale kantine Foodiz wil kantoormedewerkers gezonder laten eten

Foodiz is wat je een digitale kantine zou kunnen noemen. Vanuit een donkere keuken in de Belgische hoofdstad worden elke dag honderden maaltijden bezorgd. Foodtech wil de eetcultuur op de werkplek gezonder maken.
Lees het artikel
Quentin Walravens en Thibault Vanhaelen, oprichters van Foodiz.
Een tafel gevuld met items van de cateringdiensten van Foodiz.
Startup Vie - Youtube

FOODIZ: Test de "DARK KITCHEN" start-up die je kantine vervangt!

Ontdek hoe Foodiz de lunchpauze revolutioneert met onze "donkere keuken"! Wij bieden een praktisch en smakelijk alternatief voor traditionele kantines en bieden een verscheidenheid aan maaltijden, snel geleverd, om aan al je verlangens te voldoen. Probeer onze service en maak van je kantoorlunches een unieke culinaire ervaring.
Bekijk de video
BXFM

Veerkrachtige ondernemers - Quentin Walravens

We hebben ons snel aangepast aan de uitdagingen van de markt en innoveren voortdurend om cateringoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven.
Luister naar de podcast
Een tafel gevuld met items van de cateringdiensten van Foodiz.
Een tafel met twee dozen "Bun Mix" van de cateringdiensten van Foodiz.
gastvrijheid.brussel

"Wees niet bang om bang te zijn

Als ondernemer ben je niet bang om bang te zijn. Heb je er ooit aan gedacht om een digitale lunch te proberen? Maar dat is precies wat start-up Foodiz doet, een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bedrijven catering benaderen door innovatieve oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op de nieuwe realiteit.
Lees het artikel
BX1

Een start-up lanceert zakelijke lunches voor telewerken

De missie van deze start-up is om het concept van de telewerkende zakenlunch te herdefiniëren door praktische en smakelijke oplossingen te bieden voor professionals die werk en gastronomie willen combineren.
Lees het artikel
Een tas gevuld met een bestelling uit de digitale kantine van Foodiz.
Foodiz' digitale kantinegerechten in duurzame verpakking.
Samen

Afhaalmaaltijden in Brussel: Probeer Japanse ramen en een "donkere keuken".

Het Foodiz-concept is gebaseerd op het "Dark Kitchen"-principe, d.w.z. virtuele restaurants waarvan de gerechten in één werkplaats worden bereid met een gemeenschappelijk assortiment ingrediënten die op een andere manier worden verwerkt.
Lees het artikel
La Libre

Foodiz creëert de eerste Belgische online "voedingsmarkt" voor bedrijven

Foodiz vertegenwoordigt een echte evolutie van de bedrijfskantine, een versie 2.0 aangepast aan de nieuwe realiteit, met gezonde, gevarieerde en duurzame lunchopties, intern bereid en rechtstreeks geleverd op de werkplek.
Lees het artikel
Foodiz chefs discussiëren over recepten.