Onze keuken

Het is onze passie voor smaak en goede producten die onze keuken dicteert, dankzij een team van koks die er alles aan doen om u op uw werk goed te laten eten.

Kipsalade van het restaurant Salad Club
Gezonde Bowl van de restaurant goeroe van Foodiz
Gezonde kom van het goeroe restaurant van FoodizGezonde Bowl van de restaurant goeroe van FoodizKipsalade van het restaurant Salad Club

Ken je het concept van "Dark Kitchen"?

Dit is de term die gebruikt wordt om virtuele restaurants te beschrijven, die uitsluitend gewijd zijn aan bezorging... zoals Foodiz!

Het idee is om evenwichtige en gevarieerde maaltijden te bereiden in onze keuken in Brussel en die bij u te bezorgen, zodat u op het werk of thuis kunt genieten van een gezonde en evenwichtige lunch. U hoeft nergens meer aan te denken: onze chefs zoeken elke dag verse kwaliteitsingrediënten zodat u optimaal van uw lunchpauze kunt genieten!

Maar dat is nog niet alles... Omdat niemand graag elke dag hetzelfde eet, hebben wij voor u een breed scala aan restaurants ontwikkeld.

Geniet van uw lunch!

een kok en een keukenhulp bereiden gezonde en heerlijke gerechten voor verschillende restaurants: Bento Bako, Poke World, Spoon Addict, Powerroll,...

Onze voedingsmerken

Logo van het restaurant
x

Met het merk "POWERROLL" biedt Foodiz u wraps aan die gemaakt zijn van verschillende gezonde voedingsmiddelen en die even lekker zijn als goed voor uw gezondheid. Wraps met kip, zalm, zoete aardappel fallafel,... bij Foodiz, is er voor elk wat wils. 

Pssss... Onze yoghurt- en harissa-saus van de chef zal je zeker doen verlangen naar een van onze heerlijke wraps. 

Logo van het restaurant
x

Laten we eerlijk zijn: zo nu en dan is het enige wat we als lunch willen een goede, eerlijke boterham! Breadclub is precies wat u nodig hebt: een eenvoudige, smakelijke en voordelige keuze. 

Kies uit ons ruime assortiment broodjes een van onze grote klassiekers: de sandwich met tonijnsalade, de sandwich met huisgemaakt gehaktbrood of de niet te missen sandwich met ham en kaas.

Wil je iets anders? Geen probleem. Laat u verleiden door meer originele combinaties zoals de smakelijke groentebroodje hummus, het broodje halloumi of onze zeer beroemde "aubergines en paprika's".

Logo van het restaurant
x

Wie zei dat gezond eten saai was? De saladebar van Foodiz bestaat uit verrassende salades. Elke dag bereidt onze chef unieke combinaties van seizoensgroenten en kwaliteitsingrediënten. 

Om nog meer van uw heerlijke salade te genieten, begeleiden wij hem met een zachte snee brood. Eet smakelijk!

Logo van het restaurant
x

Op een regenachtige dag of gewoon uit nostalgie naar de familiemaaltijden bij uw grootmoeder thuis, biedt Foodiz u een lekkere soep voor uw lunchpauze. Champignon- of courgettesoep in de winter; tomaten-, asperge- of komkommergazpacho in de zomer... Soep heeft altijd zijn plaats gevonden in de harten en op de tafels van de Belgen, en we zijn niet van plan om het te stoppen!

Logo van het restaurant
x

Heb je ooit noedelsoep met groenten, nori, menma en groene uien geprobeerd? Heeft u ooit genoten van een vlees- of visbouillon op smaak gebracht met sojasaus of miso? Als je het nog niet geprobeerd hebt, wil je Foodiz Ramen proberen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Logo van het restaurant
x

Vandaag ben je in de stemming om 'de wereld te redden'! 

Dus waarom niet kiezen voor de "No Waste" selectie van Foodiz? Elke week bereidt onze chef lekkere maaltijden met de producten van het moment. Op die manier helpt u, terwijl u geniet van een gezonde, lekkere en evenwichtige lunch, mee aan een duurzamere wereld! Wie zegt dat beter?

Logo van het restaurant
x

Waarom probeer je vandaag niet iets anders? Iets warms, heerlijks, maar met een vleugje exotisme? Met zijn empanadas, neemt Foodiz u mee naar Argentinië voor uw lunchpauze! 

Als u al bekend bent met empanadas, zal onze zelfgemaakte chimichurri saus u misschien verrassen. 

Pas op, risico op verslaving gegarandeerd!

Logo van het restaurant
x

Een vleugje zoetigheid om de dag op te vrolijken! Dankzij Foodiz kunt u een van onze beroemde koekjes op kantoor of thuis laten bezorgen, een brownie voor zoetekauwen of een fruitsalade om u de hele middag geconcentreerd te houden.

Logo van het restaurant
x

Voel je je een beetje traag tijdens je werkdag? Ons assortiment biologische drankjes "Fritz" biedt u de nodige oppepper om u weer op de rails te krijgen. Net als onze heerlijke lunches, zullen onze drankjes met verschillende smaken (citroen, rabarber, cola,...) u een wereld van geluk doen ontdekken.

Onze cateringen

✌️
Je hebt het einde van de lijst bereikt