Kipsalade van het restaurant Salad Club
Gezonde Bowl van de restaurant goeroe van FoodizGezonde kom van het goeroe restaurant van Foodiz

Over Foodiz

Een langetermijnvisie op catering 2.0 in bedrijven.

Wat is het doel van Foodiz?

Van digitale kantines tot cateringdiensten, Foodiz vindt catering en bedrijfscatering opnieuw uit met een digitale, gezonde en duurzame aanpak.

Gemakkelijke toegang, snelle en stipte leveringen, gezonde, smakelijke en gevarieerde maaltijden + verminderde ecologische voetafdruk voeding

Onze oplossing?

Foodiz heeft een digitaal platform op maat ontwikkeld om aan de 3 voedingsbehoeften van elk bedrijf te voldoen.

Inderdaad, op dit platform, bieden wij de digitale kantine dat de lunch makkelijker maakt voor elke werknemer.
Een cateringservice online platform voor vergaderingen, seminars en evenementen.

En sinds kort, na de toename van telewerken, bieden wij een bezorgservice van verse en droge "Food Boxes" voor uw vergaderingen en evenementen: afstandsbedieningen.

Ontdek onze aanbiedingen

Foodiz...
het is nogal een verhaal

In 2020 hebben Quentin Walravens en Thibault Vanhaelen Foodiz opgericht en de codes van de bedrijfscatering door elkaar geschud. De start-up is vastbesloten om van elk kantoor een warme en vriendelijke plek te maken waar werknemers snel en gemakkelijk toegang hebben tot eenvoudige en smakelijke lunches.

Enkele weken na de start van Foodiz dwong de gezondheidscrisis de twee oprichters om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de bedrijfscatering te herzien. Om teamleden in staat te stellen een gezellig moment te delen tijdens een eenvoudige en heerlijke lunch, terwijl ze thuis blijven, biedt Foodiz thuisbezorging van maaltijden en betekent een keerpunt in de wereld van bedrijfscatering.

Dankzij deze ervaring is Foodiz nu nog sterker en biedt het bedrijven een digitale kantine, een traiteurdienst voor uw "Team Food"-evenementen en een boxbezorgservice.

gezonde en gevarieerde gerechten op tafel gezet met beer en een doos van Boxes Delivery Services, klaar om mee te nemen
""
Bestel eenvoudig en gevarieerd lunchpakketten met Foodiz, uw digitale bedrijfskantine.

Onze verplichtingen

Onze aanpak is bovenal verantwoordelijk, sociaal en duurzaam. Elke dag streven wij ernaar u een gevarieerd aanbod van kwaliteitsmaaltijden voor te schotelen, zowel uit een oogpunt van smaak als uit ecologisch oogpunt.

Wij werken met respect voor onze partners en lokale producenten. Om eenvoudige, gezonde en gevarieerde maaltijden te bereiden, gebruiken wij uitsluitend verse kwaliteitsproducten.

Onze verpakkingen zijn recycleerbaar of herbruikbaar. Wij hebben verpakkingen voor eenmalig gebruik volledig uitgebannen.

Ons team

Quentin Walravens

CEO & Oprichter

Quentin wordt elke ochtend wakker met het verlangen om bedrijven te helpen hun werknemers een gemakkelijke en betere manier te bieden om te lunchen op het werk. Hij evangeliseert de B2B-markt in de richting van een digitale voedselbenadering.

Lees meer

Thibault Vanhaelen

COO & Oprichter

Thibaults ervaring en zijn passie voor cijfers geven ons een strategische visie en doelstellingen om te bereiken. Hij is een groot liefhebber van lekker eten en wil Foodiz toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Lees meer

Grégoire Leplat

Hoofd Operaties

Grégoire optimaliseert onze operationele processen. Hij hecht veel belang aan de kwaliteit van al onze gerechten en brengt zijn gestructureerde kant mee in het te gekke Foodiz avontuur.

Lees meer

Francisco Riestra

Chef-kok

De tovenaar in de keuken. Cisco is een voormalige chef-kok met een Michelin-ster en ontwikkelt fantastische recepten om uw culinaire ervaring op het werk zo goed mogelijk te maken.

Lees meer

Mathieu Onbelet

Digitale Kantine Chef

Altijd glimlachend en efficiënt, Mathieu is de rechterhand van de chef. Hij is altijd op tijd en handhaaft de kwaliteit bij elke bereiding van de gerechten.

Lees meer

Thibault Croquet

Restaurant Manager

Als operationeel leider van onze hub is het zijn dagelijks doel ervoor te zorgen dat u op tijd op het werk een goede lunch heeft.

Lees meer

James Vanhecke

Digitaal Kantine Bediener

James maakt deel uit van ons operationeel team. Met zijn passie voor IT, automatiseren wij onze operationele processen om u een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden.

Lees meer

Pauline Lucchi

Digitaal Kantine Bediener

Pauline geeft altijd goede raad en is een gepassioneerde kok die een echte aanwinst is voor ons operationele team.

Lees meer

We zijn aan het rekruteren!

Digitaal Kantine Bediener

Ben je dynamisch en wil je deel uitmaken van een groeiende start-up? We zijn op zoek naar een operator voor onze digitale kantine. We kijken uit naar uw sollicitatie.

Lees meer

We zijn aan het rekruteren!

Operationeel Operator

Ben je georganiseerd en heb je goede sociale vaardigheden? We zijn op zoek naar een persoon om onze face-to-face evenementen te leiden. Aarzel niet om te solliciteren op hello@foodiz.be!

Lees meer

We zijn aan het rekruteren!

Operationele stagiair

Je houdt van koken en bent op zoek naar een operationele stage in een team! Wij bieden u een lonende stage die u de verschillende facetten van een start-up in de horeca kan laten zien.

Lees meer
✌️
Je hebt het einde van de lijst bereikt