Over Foodiz

Een langetermijnvisie voor kantines en catering 2.0 op de werkplek.

Wat is het doel van Foodiz?

Naast onze bedrijfscatering voor uw vergaderingen, conferenties, teambuildings en andere evenementen, vertegenwoordigt Foodiz een echte evolutie van de bedrijfskantine, een 2.0-versie aangepast aan de nieuwe realiteit. In een tijd waarin fysieke bedrijfskantines afnemen door de opkomst van telewerken, onderscheidt Foodiz zich door een innovatieve oplossing te bieden. Ons concept is gebaseerd op het aanbieden van gezonde, gevarieerde, duurzame lunchopties die in-house en op aanvraag worden bereid en direct op de werkplek worden afgeleverd.

Onze oplossing?

Foodiz heeft een digitaal platform op maat ontwikkeld om te voldoen aan de 3 voedingsbehoeften van elk bedrijf.

Op dit platform bieden we de
digitale kantine die lunchen makkelijker maakt voor elke werknemer.
A
cateringservice online cateringservice voor vergaderingen, seminars en evenementen.

En sinds kort, na de toename van telewerken, bieden we een bezorgservice van verse en droge "Food Boxes" voor uw vergaderingen en evenementen:
dozen op afstand.

Ontdek onze aanbiedingen  

Foodiz...
Het is een heel verhaal

In 2020 richtten Quentin Walravens en Thibault Vanhaelen Foodiz op en schudden ze de codes van bedrijfscatering door elkaar. De start-up was vastbesloten om van elk kantoor een warme, gezellige plek te maken waar het personeel snel en gemakkelijk toegang had tot eenvoudige, smakelijke lunches.

Enkele weken na de lancering van Foodiz zette de gezondheidscrisis de 2 oprichters aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de bedrijfscatering te herdenken. Om leden van hetzelfde team in staat te stellen een gezellig moment te delen tijdens een eenvoudige, lekkere lunch, terwijl ze thuis bleven, bood Foodiz thuisbezorging van maaltijden aan, wat een keerpunt betekende in de wereld van bedrijfscatering.

Dankzij deze ervaring is Foodiz nu nog sterker en biedt het bedrijven een digitale kantine, een cateringservice voor uw "Team Food"-evenementen en een bezorgservice voor boxen.

Bestel eenvoudig en gevarieerd lunchpakketten met Foodiz, uw digitale bedrijfskantine.

Onze verplichtingen

Onze aanpak is bovenal verantwoordelijk, sociaal en duurzaam. Elke dag streven wij ernaar u een gevarieerd aanbod van kwaliteitsmaaltijden voor te schotelen, zowel uit een oogpunt van smaak als uit ecologisch oogpunt.

Wij werken met respect voor onze partners en lokale producenten. Om eenvoudige, gezonde en gevarieerde maaltijden te bereiden, gebruiken wij uitsluitend verse kwaliteitsproducten.

Onze verpakkingen zijn recycleerbaar of herbruikbaar. Wij hebben verpakkingen voor eenmalig gebruik volledig uitgebannen.

Ons team

Quentin Walravens

CXO & Oprichter

Quentin wordt elke ochtend wakker met het verlangen om bedrijven te helpen hun werknemers een gemakkelijke en betere manier te bieden om te lunchen op het werk. Hij evangeliseert de B2B-markt in de richting van een digitale voedselbenadering.

Lees meer

Thibault Vanhaelen

CEO & Oprichter

Thibaults ervaring en zijn passie voor cijfers geven ons een strategische visie en doelstellingen om te bereiken. Hij is een groot liefhebber van lekker eten en wil Foodiz toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Lees meer

Grégoire Leplat

COO

Grégoire optimaliseert onze operationele processen. Hij hecht veel belang aan de kwaliteit van al onze gerechten en brengt zijn gestructureerde kant mee in het te gekke Foodiz avontuur.

Lees meer

Malvina Bedan

Digitale Kantine Chef

De tovenaar in de keuken. "Malvi creëert fantastische recepten om jouw culinaire ervaring op het werk zo goed mogelijk te maken.

Lees meer

Marie Goethals de Mude

Chef de partie

Marie heeft de bijnaam 'La Machine', altijd glimlachend en efficiënt, is altijd op tijd en behoudt de kwaliteit van elk gerecht dat ze bereidt.

Lees meer

Naceur Allali

Chef de partie

Naceur, onze stille kracht, let bij zijn voorbereidingen vooral op de kleinste details.

Lees meer

John de Timary

Operationeel Coördinator

Als operationeel leider van onze hub is het zijn dagelijks doel ervoor te zorgen dat u op tijd op het werk een goede lunch heeft.

Lees meer

Judith Abessolo

Roterende chef de partie

Judith maakt deel uit van ons keukenteam. Ze is een allrounder en haar taak is om waar nodig een handje te helpen in de warme en koude ruimtes.

Lees meer

Camille Devaux

Digitaal Kantine Bediener

Camille staat altijd klaar om goed advies te geven, heeft een passie voor koken en is een echte aanvulling op ons operationele team.

Lees meer

Anaîs Grobet

Account Manager

Dankzij haar legendarische dynamiek zorgt Anaïs ervoor dat we goede relaties onderhouden met onze klanten en hun tevredenheid garanderen.

Lees meer

Mathilda Bastin

Projectmanager verkoop

Als laatste toevoeging aan het team is Mathilda voortdurend op zoek naar bedrijven die we kunnen helpen met onze oplossing.

Lees meer

Kevin Van de Voorde

Digitale marketeer

Met een passie voor verrukkelijke gerechten, marketing en technologie, heeft Kevin de rol die perfect aansluit bij zijn interesses. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van externe communicatie en zorgt ervoor dat de heerlijke synergie van eten en technologie naar voren komt in de berichtgeving van Foodiz.

Lees meer

We zijn aan het rekruteren!

Fulltime, Parttime, Stagiair...

Heb je een passie voor koken en ben je op zoek naar een avontuur binnen een start-up? Vind ons op www.meet-my-job.com ♻️

Lees meer
ONTMOET MIJN BAAN FOODIZ