Digitale Kantine

Bestel eenvoudig en gevarieerd lunchpakketten met Foodiz, uw digitale bedrijfskantine.

De Foodiz digitale kantine... Hoe werkt het? 

Eenvoudiger kan niet. Tijdens een gesprek stellen we samen een gepersonaliseerde digitale kantine voor uw bedrijf samen. Daarna hoef je je werknemers alleen nog maar uit te nodigen om een account aan te maken, zodat ze naar het Foodiz bestelplatform kunnen gaan - beschikbaar op desktop of mobiele applicatie - om een lunch te kiezen uit ons ruime assortiment eenvoudige, uitgebalanceerde maaltijden. Elke dag bezorgen we je bestelling op je werkplek of thuis voor de lunch.

Foodiz is DE gemakkelijke, snelle en ecologische oplossing voor de catering van je bedrijf.

Foodiz biedt je elke dag gezond en gevarieerd voedsel van verantwoorde en lokale landbouw.
Zo geniet je samen met je collega's van een heerlijke maaltijd!

De vier belangrijkste waarden van Foodiz

Toegankelijkheid

Ontdek hoe eenvoudig het is om elke dag een selectie uitgebalanceerde en gevarieerde maaltijden en cateringservices op je werkplek te laten bezorgen, in slechts een paar klikken.

Culinaire verscheidenheid

Ontdek de culinaire wereld van Foodiz, met een ruime keuze aan eenvoudige, smakelijke ontbijtgerechten geïnspireerd op een veelheid aan keukens.

Ecologie

Foodiz brengt een revolutie teweeg in de bedrijfscatering met een duurzame aanpak op elk niveau: zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, een verantwoord leveringssysteem en het gebruik van herbruikbare containers. Onze applicatie richt zich op ecologische verantwoordelijkheid.

Kwaliteit

Elke dag bieden we je huisgemaakte maaltijden met lokale kwaliteitsproducten. Onze gerechten worden in kleine batches bereid om versheid te garanderen en voedselverspilling tegen te gaan.

Onze culinaire werelden


Elke dag hetzelfde eten? Wij zeggen NEE!
Ontdek onze verschillende culinaire werelden.
Foodiz levert snel eenvoudige, gastronomische lunches gemaakt met verse, gezonde en gevarieerde producten.

Onze keuken

Onze verplichtingen

Onze aanpak is bovenal verantwoordelijk, sociaal en duurzaam. Elke dag streven wij ernaar u een gevarieerd aanbod van kwaliteitsmaaltijden voor te schotelen, zowel uit een oogpunt van smaak als uit ecologisch oogpunt. 

  • Wij werken met respect voor onze partners en lokale producenten.
  • Wij gebruiken alleen recyclebare of herbruikbare verpakkingen en hebben verpakkingen voor eenmalig gebruik volledig uitgebannen.
  • Om eenvoudige, gezonde en gevarieerde maaltijden te bereiden, gebruiken wij uitsluitend verse kwaliteitsproducten.

Getuigenissen

Els Vanderbeken
Veepee

Uw aanvraag is zeer partijdig en uw gerechten zijn divers. Daarom werken we met Foodiz voor onze 80 werknemers

Els Lagasse
Van Bael & Bellis

Onze advocaten bestellen graag bij Foodiz omdat zij garant staan voor kwaliteitsvoeding en een tijdige levering. Zij bieden een vrij gevarieerd en uitgebreid aanbod van gerechten dat kan concurreren met elke andere online bezorgdienst (zoals UberEats of Deliveroo)

Malala Razafindratsimba
Verisure

Wat een geweldige app met tijdige levering. Onze teams lunchen elke dag met plezier met Foodiz. De prijs-kwaliteitverhouding is onberispelijk.

Maak een afspraak met een werknemer

Ontdek onze verschillende culinaire werelden. Foodiz levert snel eenvoudige en lekkere lunches bereid met verse, gezonde en gevarieerde producten.

Maak een afspraak