Dozen Levering

De Food-oplossing voor uw telewerkteams.

Gezonde kom van het goeroe restaurant van FoodizGezonde Bowl van de restaurant goeroe van FoodizKipsalade van het restaurant Salad Club

Hoe werkt het?

De 2.0 dienst die uw teams op afstand verbindt rond heerlijke eetmomenten. Wij bieden een reeks gepersonaliseerde dozen aan die overal in Europa bij uw werknemers, medewerkers en klanten thuis worden bezorgd.

De vier belangrijkste waarden van Foodiz

Toegankelijkheid

Laat uw gepersonaliseerde dozen bij u bezorgen; een leuke verrassing voor uw team of collega's. Stel uw ideale box samen, stuur ons de afleveradressen en wij zorgen voor de rest. Alles wat je hoeft te doen is wachten op onze bezorger...

Culinaire verscheidenheid

Foodiz biedt u een grote verscheidenheid aan menu's die u kunt samenstellen volgens uw wensen en uw budget. Wij hebben DE perfecte doos om uw teams, collega's en medewerkers te verrassen.

Ecologie

Bij Foodiz, geen onnodige verpakking! Wij gebruiken alleen wat strikt noodzakelijk is om het essentiële in uw gepersonaliseerde doos naar voren te brengen.

Kwaliteit

Onze producten zijn van kwaliteit en lokaal. Onze belofte: dezelfde ervaring alsof u op een bedrijfsevenement bent.

Bestel uw dozen direct
Foodiz levert snel gepersonaliseerde, gastronomische dozen op basis van verse, lokale en gevarieerde producten, en dit alles zonder overbodige verpakking.
Vraag een offerte aan

Onze verplichtingen

Onze aanpak is bovenal verantwoordelijk, sociaal en duurzaam. Elke dag streven wij ernaar u een gevarieerd aanbod van kwaliteitsmaaltijden voor te schotelen, zowel uit een oogpunt van smaak als uit ecologisch oogpunt. 

  • Wij werken met respect voor onze partners en lokale producenten.
  • Om eenvoudige, gezonde en gevarieerde maaltijden te bereiden, gebruiken wij uitsluitend verse kwaliteitsproducten.
  • Wij gebruiken alleen recyclebare of herbruikbare verpakkingen en hebben verpakkingen voor eenmalig gebruik volledig uitgebannen.

Getuigenissen

Mario Genoeg
Maart

Kathy heeft de levering van de dozen bevestigd en het is echt geweldig!!! De kwaliteit is echt hoog!!! En de presentatie is keurig!!! Goed gedaan!

Rebecca Sornin
Deloitte

Ik heb zeer goede feedback gekregen, de producten zijn zeer populair.

Julie Boon
Dieteren

Onze werknemers kijken al uit naar hun pensioen met deze heerlijke brunch om hun vertrek te vieren. Perfecte levering en kwaliteitsproducten!

Bestel uw dozen direct

Foodiz levert snel gepersonaliseerde, gastronomische dozen op basis van verse, gezonde en gevarieerde producten, en dit alles zonder overbodige verpakking!

Vraag een offerte aan