Team Voedsel

Bestel gemakkelijk eten voor al uw zakenmomenten met Foodiz: ontbijt, lunch, zoete pauze, aperitief of diner.

Gezonde kom van het goeroe restaurant van FoodizGezonde Bowl van de restaurant goeroe van FoodizKipsalade van het restaurant Salad Club

Hoe werkt het?

Organiseert u een vergadering, een seminarie of een evenement voor uw bedrijf of voor uw klanten?

Foodiz zal u begeleiden in al uw zakelijke momenten. Team Food, de cateringservice van Foodiz, biedt u gastronomische gerechten bereid met verse kwaliteitsproducten voor uw bedrijfsvergaderingen, meetings, brainstormsessies, seminaries, enz.

Vertrouw op ons efficiënt team om uw medewerkers of klanten een kwaliteitsmoment te bieden zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken!

De vier belangrijkste waarden van Foodiz

Toegankelijkheid

Met de hulp van onze teams organiseren wij uw evenement van A tot Z. Wij doen u een uniek voorstel, gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden.

Culinaire verscheidenheid

Foodiz biedt een grote verscheidenheid aan formules en menu's aangepast aan uw evenement: ontbijt, buffet, 3-4 gangen menu, sharing aperitief, walking dinner,...

Ecologie

Foodiz schudt de bedrijfscatering wakker door een duurzamer alternatief aan te bieden. Alles wordt zorgvuldig bestudeerd om zo weinig mogelijk afval te hebben. Is er afval aan het einde van uw evenement? Geen zorgen, wij voorzien u van recycleerbare verpakkingen zodat u niets weggooit.

Kwaliteit

Wij werken zo veel mogelijk met rauwe producten om alle smaken van het voedsel te behouden. Al onze menu's zijn gevalideerd door onze teams: we proeven, passen aan, proeven opnieuw, passen opnieuw aan... tot alles perfect is om uw gasten in verrukking te brengen.

Onze verplichtingen

Onze aanpak is bovenal verantwoordelijk, sociaal en duurzaam. Elke dag streven wij ernaar u een gevarieerd aanbod van kwaliteitsmaaltijden voor te schotelen, zowel uit een oogpunt van smaak als uit ecologisch oogpunt.

  • Wij werken met respect voor onze partners en lokale producenten.
  • Om eenvoudige, gezonde en gevarieerde maaltijden te bereiden, gebruiken wij uitsluitend verse kwaliteitsproducten.
  • Wij gebruiken alleen recyclebare of herbruikbare verpakkingen en hebben verpakkingen voor eenmalig gebruik volledig uitgebannen.

Getuigenissen

Aljhosha Politi
TUC RAIL

Voor het evenement, was het geweldig! Iedereen was verrukt, onze COO was verrukt en raadde me zelfs aan om jullie te boeken voor de catering op kantoor! 😃

Sarah Shoval
RSM

Alles ging perfect, we waren echt aangenaam verrast. Alles was heerlijk, vers en mooi gepresenteerd. Wij zullen in de toekomst zeker van uw diensten gebruik maken voor toekomstige evenementen.

Yolande Leroy
Proximus

Wat een genot om elke morgen op uw platform te bestellen voor onze wekelijkse bijeenkomsten.

Ontdek onze cateringcatalogus

Foodiz organiseert uw evenement samen met u van A tot Z: van de keuze van uw menu, de locatie van uw evenement, de bediening, ... wij zorgen voor alles! Geniet met een gerust hart van uw evenement. 

Vraag uw catalogus aan